Rode bietenwrap met ei-salade en asperge

Lunch / Voorgerecht – 15 minuten – 2 personen

Op zoek naar een snel en makkelijk gerecht met dit warme weer? Zelf ben ik dol op rode bietenwrap en in combinatie met ei en asperge is dit een waar genot. Lees snel verder voor het recept!

3 hardgekookte eieren 1 el zilveruitjes, grof gehakt
1/2 ui of 1 sjalotje 8 asperges, groen of wit, geschild en 5 min. gekookt
2 el mayonaise 2 rode bietenwraps (Knorr)
1 tl mosterd100 g kropsla, gewassen
1 augurkje, gesnipperd

Benodigdheden

steelpanschilmes
snijplank
  1. Pel de hardgekookte eieren en snijd ze in kleine stukjes. Pel en snipper de ui of het sjalotje zo fijn mogelijk.
  2. Roer in een kom de 1 el mayonaise met de mosterd en meng de augurk, zilveruitjes en hardgekookt ei erdoor. Maak op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing. Besmeer de wraps dun met mayonaise. Bedek met 2 grote slabladeren en schep de helft van de eiersalade in het midden. Leg hierop 2 asperges Rol de wrap zo strak mogelijk op en snijd de wraps schuin doormidden.
  4. Maak op dezelfde manier nog een wrap. Garneer de wraps met de resterende sla en asperges.

2 gedachten over “Rode bietenwrap met ei-salade en asperge”

  1. Hoi Lieke,

    afgelopen weekend maakte ik het voorgerecht met peer, gorgonzola, roomkaas en portsiroop. Het was heerlijk!
    Nogmaals mijn complimenten over je boek, het ziet er geweldig uit en werkt fijn.
    Leuk dat we als achternichtjes zo betrokken waren bij jouw werk!
    Liefs, alle goeds voor jouw en je uitgebreide gezin en tot ziens, Marlies

    Beantwoorden

Plaats een reactie