Welkom in mijn keuken!

Ik ben Lieke en al zo’n 35 jaar beroepsmatig (HBO voeding en diëtetiek)  en vanuit persoonlijke interesse bezig met voeding. Tijdens mijn kookcursussen en – workshops deel ik veel informatie over voeding en koken.

Als uitgangspunt voor mijn kooklessen ga ik uit van de gezonde keuken en van de voedingsadviezen zoals die door het voedingscentrum (De Schijf van Vijf) worden geadviseerd. De deelnemers van de cursussen en workshops zijn heel divers: mensen die al jaren koken en op zoek zijn naar variatie, nieuwe producten en technieken. Mensen die een gezellig avondje uit willen waar ze tegelijk iets van opsteken. Maar ook mensen die weinig ervaring hebben met koken maar samen koken en eten is een fijne bezigheid.  Voor iedere doelgroep heb ik een programma en de gerechten en de moeilijkheid daarvan stem ik af op de cursist.

Via deze website wil ik graag mijn favoriete recepten delen. Ik volg de wetenschappelijke feiten en de laatste trends en probeer helderheid en duidelijkheid te verschaffen in de jungle aan voedingshypes.

Heb je vragen of opmerkingen?
Reageer gerust op mijn berichten of recepten!!