Stokbroodtoast met garnalen-appel salade

voorgerecht – schaaldieren – 2 personen

Ingrediënten:

4 sneetjes stokbrood1 augurk
½ appel1 el mayonaise
50 g garnalenbieslook

Benodigdheden:

bakplaat met bakpapierschilmes
deegrollerschaar
snijplank
  1. Verwarm de oven op 180 °C. Rol de sneetjes stokbrood met behulp van de deegroller wat platter. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en druppel er wat olijfolie overheen. Rooster de stokbroodsneetjes 8 – 10 minuten in de oven. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen.

  2. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Snijd de garnalen in stukjes. Snipper de augurk. Vermeng de garnalen met de augurk, appel en mayonaise.

  3. Leg 1 sneetje stokbrood op een bord. Verdeel het garnalen-appelmengsel erover en bedek met het andere sneetje stokbrood. Knip er wat bieslook overheen.

Plaats een reactie