Crostini met geitenkaas en aardbei

12 stuks – Bijgerecht – 20 minuten

Ingrediënten

3 el pistachenoten 1 rolletje zachte geitenkaas, naturel
2 el pittenmix250 g aardbeien
1 voorgebakken stokbrood 2 el aardbeienjam
2 el olijfoliebalsamico créme
2 el honing

Benodigdheden

bakplaat met bakpapiersnijplank
broodmesschilmes
snijplank

Crositini met aardbeien en geitenkaas (12 – 15 stuks)

  1. Verwarm de oven op 180 ℃.
  2. Verdeel de pistachenoten over de bakplaat en rooster tot ze licht kleuren. Laat op een bord afkoelen.
  3. Snijd het stokbrood met een broodmes schuin in dikke plakken. Leg de plakken op een bakplaat en bedruppel met olijfolie. Schenk de honing over het stokbrood.
  4. Rooster het brood 10 – 15 minuten in de oven lichtbruin en knapperig.
  5. Snijd de aardbeien in plakjes en hak de pistachenoten grof.
  6. Besmeer het brood dik met geitenkaas. Smeer hieroverheen een dun laagje aardbeienjam. Verdeel hierover de plakjes aardbei en bestrooi met de geroosterde noten en pitten.
  7. Garneer met een sliertje balsamico-crème en serveer meteen!

Plaats een reactie