Gevulde croissantkrans

1 blikje croissantdeeg 1 ui 1/2 rode paprika 1 doosje kerstomaatjes 1 el olijfolie 4 eieren zout, peper 1 el maanzaad  

  1. Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed een bakblik met bakpapier. chaussure timberland homme Maak het blikje croissantdeeg open en rol het deeg uit. ugg pas cher Halveer ieder deeglapje in de lengte. Leg een klein bordje op de bakplaat en leg de deegpuntjes eromheen zodat ze elkaar losjes overlappen (zie foto).
  2. Pel en snipper de ui, maak de paprika schoon en snijd deze in kleine stukjes, was en halveer de kerstomaatjes. moncler soldes Verwarm de olie in een koekenpan en bak de ui met de paprika zachtjes. ugg femme pas cher voeg na ± 4 min. de tomaatjes toe en bak deze mee totdat ze zacht zijn. timberland Klop intussen de eieren los. Voeg het eimengsel toe, houd iets achter om te bestrijken, en roer het ei door het ui-tomaatmengsel tot een roerei. Haal de pan van het vuur als het eimengsel net is gestold. Verdeel dit over de croissantkrans. Vouw de punten naar binnen, bestrijk met het achtergehouden ei en bestrooi met maanzaad.
  3. Bak in 25 min. in de oven. Bedek evt. moncler soldes met een stukje bakpapier als de bovenkant te donker wordt.

You may also like...