Pompoencake met glazuur

200 g zachte boter 150 g rietsuiker 150 g lichtbruine basterdsuiker 4 eieren geraspte schil van 1 sinaasappel 300 g zelfrijzend bakmeel 2 tl baking soda 500 g geraspte pompoen 100 g roomkaas 40 g poedersuiker 1 el sinaasappellikeur

  1. Roer de boter met de suiker tot een romig mengsel. Voeg één voor één de eieren toe en mix deze mee tot een romig mengsel. moncler sitemap Rasp de schil van 1 sinaasappel en voeg deze met het gezeefde bakmeel toe. moncler pas cher Roer ten slotte de geraspte pompoen door het deeg. puma pas cher Is het deeg te droog dan de sinaasappel uitpersen en het sap toevoegen.
  2. Doe het deeg over in een ingevette en met bloem of paneermeel bestrooide cakevorm en zet in een koude oven. timberland pas cher Schakel de oven in op 175 °C en bak de cake in 90 min. gaar. Controleer of de cake gaar is m.b.v. een satéprikker. Komt deze er schoon uit dan de cake even in de vorm laten afkoelen en dan op een rooster storten. uggs pas cher en ligne Laat helemaal afkoelen.
  3. Roer de roomkaas met de poedersuiker tot een glad mengsel.

You may also like...